Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція піде на засідання "регіоналів"

П'ятниця, 7 червня 2013, 12:55

Лідер Свободи Олег Тягнибок заявляє, що опозиція має намір відвідати позачергове засідання.

"Вони хочуть наступного тижня зібрати підписи і провести позачергову сесію. Немає питань. Якщо вони думають, що депутати від опозиції не приїдуть - приїдуть", - наголосив він.

"Акція "Вставай, Україно!" продовжується. У неділю ми збираємося у Хмельницькому… В четвер ми плануємо зустріч в Миколаєві. Відповідно, якщо на четвер партія влади захоче скликати позачергову сесію, звісно ми будемо корегувати дату наших акцій", - додав Тягнибок.

Між тим Яценюк заявив, що опозиція досі не отримала "офіційного повідомлення ні від президента України, ні від голови Верховної Ради щодо того, чи готовий Віктор Янукович до публічного діалогу з опозицією і до публічного діалогу з Україною". 

Саме відмова Януковича презентувати своє послання до ВР опозиція заблокувала трибуну. Опозиція також вимагає розгляду питання про київські вибори.

Крім того, вони вимагали переголосування угоди з Кіпром. Також їх обурювало те, що Партія регіонів, вийшовши з переговорів про перевибори в проблемних округах, запропонувала замість компромісної дати проведення виборів у вересні – 18 серпня.

Як відомо, лідер фракції ПР Олександр Єфремов заявив, що його партія збирає підписи для проведення позачергового засідання і не виключив, що воно може бути "виїзним".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування