Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров пообіцяв проконтролювати перепрофілювання хлібозаводів

Вівторок, 2 липня 2013, 10:49

Уряд перевірить, яким чином здійснюється перепрофілювання хлібозаводів у Києві.

Про це заявив прем'єр Микола Азаров журналістам у вівторок у Київській області, передає "Інтерфакс-Україна".

"Абсолютно неприпустима та політика власників хлібозаводів, яка реалізовувалася в останній час в Києві. Закриття хлібокомбінатів, реорганізація з метою закриття і подальшого продажу ділянок землі і будівництво на цій території якихось інших комплексів", - сказав він.

Азаров зазначив, що такі дії власників хлібозаводів суперечать умовам приватизації, за яких вони їх купували і тому органи Фонду державного майна, а також місцева влада повинні адекватно реагувати на такі дії.

"Ми, безумовно, подивимося дуже уважно, і я таке доручення дав, яким чином здійснюється перепрофілювання наших підприємств, що працюють у цій галузі", - додав прем'єр.

Як відомо, раніше четверо жінок, які працюють на хлібокомбінаті №12 у Києві, оголосили голодування під стінами Кабінету Міністрів.

Крім жінок на мітинг вийшли й інші робочі хлібокомбінату, протестуючі проти закриття їхнього підприємства. Акцію вони оголосили безстроково, у зв'язку з умисним доведенням Хлібокомбінату №12 до банкрутства, та звільненням 426 працівників.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування