Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Губернатор Миколаївщини вимагає переатестації міліціонерів у Врадіївці

Вівторок, 2 липня 2013, 13:25

Голова Миколаївської облдержадміністрації Микола Круглов вимагає звільнити з посади керівника Врадіївського РВ УМВС у Миколаївській області та переатестувати усіх працівників райвідділу.

Із такою вимогою він звернувся до комісії Центрального апарату МВС України, яка працює у Врадіївці у справі про зґвалтування 29-річної Ірини Крашкової представниками міліції, повідомляється на сайті ОДА.

Крім того, Круглов доповів президенту телефоном про цю надзвичайну ситуацію та заходи, які вживають місцеві органи влади та правоохоронні органи з метою її негайного та об’єктивного "розв’язання у правовому полі". 

"У ході розмови визначено, що всі причетні до скоєння злочину будуть за результатами розслідування безумовно притягнуті до кримінальної відповідальності та покарані згідно вимог кримінального законодавства", - інформує прес-служба ОДА.

На цей час голова облдержадміністрації Микола Круглов перебуває у Врадіївському районі з метою особистого з’ясування всіх обставин справи. Також там перебуває прокурор Миколаївської області Андрій Курись. 

За дорученням Круглова, потерпілу у лікарні відвідала начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Світлана Хотіна, яка безпосередньо поспілкувалась з постраждалою та її рідними.

"У ході спілкування з лікарями було обговорено стан  здоров’я, забезпеченість необхідними медичними препаратами для ефективного лікування. Все необхідне лікування та медичні препарати надані у повному обсязі і будуть забезпечуватися органами влади і надалі", - запевняє прес-служба.

Круглов особисто контролює ситуацію у Врадіївському районі.

Як відомо, обурені діями міліціонерів активісти вигнали його зі свого мітингу у Врадіївці у вівторок.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування