Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичу принесли квиток до клубу диктаторів

Вівторок, 9 липня 2013, 15:47

Правоохоронці затримали чотирьох активістів Коаліції учасників Помаранчевої революції (КУПР), які прийшли привітати президента Віктора Януковича з днем народження на Банкову.

Про це повідомляє "ЛIГАБiзнесIнформ".

Вони вийшли до адміністрації президента в масках Муаммара Каддафі, Саддама Хуссейна, Адольфа Гітлера та Йосипа Сталіна і хотіли передати президенту подарунок - членський квиток Клубу пекельних диктаторів.

Коли активісти підійшли до входу в адміністрації президента, судовий розпорядник зачитав постанову суду, яка забороняє проводити мирні зібрання на вулиці Банковій.

КУПРівців це не зупинило і вони спробували перелізти через огорожу коло АП.

За непокору міліції їх посадили до автозаку і відвезли до райвідділу міліції.

У відділі зв’язків із громадськістю Головного управління МВС в місті Києві уточнили, що активістів міліції затримано "за порушення порядку організації і проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій".

"Активістів доправили до Печерського райуправління столичної міліції для з’ясування всіх обставин та притягнення винних до адміністративної відповідальності", - зазначається у повідомленні.

"Після з’ясування всіх обставин та оформлення адміністративних матеріалів активістів буде відпущено", - запевнили у міліції.

Як відомо, 9 липня Янукович святкує 63-річчя.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: