Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЗС поскаржилося, що журналісти неправильно розуміють дипломатів

Вівторок, 9 липня 2013, 18:33

Повідомлення деяких українських засобів масової інформації розходяться з реальною позицією партнерів України в Євросоюзі.

Так тимчасовий виконувач обов’язків директора департаменту інформаційної політики МЗС Василь Зварич прокоментував повідомлення про виступ міністра закордонних справ Литви Лінаса Лінкявічуса на конференції голів парламентських комітетів держав – членів ЄС (8 липня, Вільнюс) у деяких українських ЗМІ.

Як зазначив Зварич, деякі видання, інформуючи про виступ Лінкявічуса, використали заголовки на кшталт "Глава МЗС Литви не бачить причин для підписання угоди про асоціацію з Україною цього року".

"Ми перевірили цю інформацію і разом з нашими литовськими колегами можемо упевнено заявити, що такий заголовок, по суті, спотворює зміст висловлювань глави МЗС", - сказав він.

"Насправді міністр Лінкявічус не говорив про відсутність причин для підписання цього року угоди про асоціацію. Натомість міністр зазначив, що з України надходять сигнали щодо прогресу у тих сферах, щодо яких європейська сторона висловлює занепокоєння", – заявив Зварич.

Радіо Свобода

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...