Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Тимошенко приїхали гості, заодно збирають підписи

Понеділок, 5 серпня 2013, 12:48

Народні депутати від "Батьківщини" приїхали у Харків для зустрічі із екс-прем'єром Юлією Тимошенко.

Про це у понеділок повідомляє прес-служба політсили.

Біля харківської лікарні "Укрзалізниці", де утримується Тимошенко, зібралося кілька десятків народних депутатів, а також її прихильники, однодумці з різних регіонів країни, зокрема з Харкова, Києва, Криму та Дніпропетровщини.

Серед народних депутатів лідер фракції Арсеній Яценюк, а також Сергій Власенко, Арсен Аваков, Андрій  Кожем’якін, Роман Забзалюк, Сергій Пашинський, Олександра Кужель, Тетяна Слюз, Микола Княжицький, Микола Катеринчук, Анатолій Головко та інші.

Яценюк і Батьківщина приїхали до Тимошенко. Фото Арсена Авакова
Яценюк і "Батьківщина" приїхали до Тимошенко. Фото Арсена Авакова

Депутати намагаються зустрітися з Тимошенко.

Яценюк нагадав, що нещодавно вступило в силу рішення Євросуду з прав людини, "яким визнано, що Юлія Тимошенко була незаконно арештована і незаконно ув’язнена".

"Віктор Янукович має можливість зробити перший крок для звільнення Юлії Тимошенко і надати їй можливість отримати медичну допомогу за межами України. Сподіваюся, що таке відповідальне політичне рішення буде прийнято", - підкреслив він.

Крім того, "Батьківщина" розпочала збір підписів до ЄСПЛ з проханням пришвидшити розгляд "справи Тимошенко".

"Я переконаний, що сотні тисяч, мільйони громадян підтримають наше звернення до Європейського суду - розглядати питання Тимошенко без зволікань, якомога швидше, щоб поставити крапку в політичному терорі, який розв'язаний в Україні", - наголосив керівник центрального штабу "Батьківщини" Олександр Турчинов.

За його словами, звернення з підписами громадян буде спрямовано до ЄСПЛ достатньо швидко, коли буде зібрано 1 мільйон підписів.

Як відомо, у понеділок виповнюється два роки від дня рішення Печерського райсуду про арешт Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування