Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція шукає кримінал у ситуації навколо "Глобуса"

П'ятниця, 4 жовтня 2013, 11:45

Ситуацію навколо ТВЦ "Глобус" розслідують столичні правоохоронці.

Про це повідомили в управлінні зв'язків із громадськістю МВС України

"Головним управлінням МВС України в м. Києві в рамках кількох кримінальних проваджень перевіряється інформація щодо протиправних дій як стосовно самого комплексу, так і стосовно його колишніх працівників", - сказано в повідомленні.

Слідчі перевіряють факти щодо суспільно-небезпечного стану торгівельного комплексу, а також стосовно законності використання коштів, отриманих від його діяльності.

Зокрема, за даними МВС, йдеться про "неналежне фінансування необхідних поточних та капітальних ремонтних робіт у ТВЦ "Глобус"".

Також вивчаються факти щодо "погроз фізичною розправою та нанесення тілесних ушкоджень колишнім працівникам цього комплексу".

У той же час правоохоронці наголошують, що питання прийняття судових рішень стосовно осіб, причетних до діяльності ТВЦ, належать виключно до компетенції суду та регламентуються цивільно-правовим законодавством.

26 вересня компанія London & Regional Properties (Лондон), що володіє торговим центром "Глобус" в центрі Києва, заявила про рейдерське захоплення.

Київська прокуратура відкрила кримінальне провадження у зв'язку із спробою рейдерського захоплення ТЦ "Глобус".

Голова Солом'янського райсуду Києва Валерій Побережний подав у відставку у зв'язку з причетністю його суду до рейдерської атаки на ТЦ "Глобус", розташований у центрі столиці.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування