Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров жаліється, що опозиція не відреагувала на пропозицію вести діалог

П'ятниця, 6 грудня 2013, 22:28

Прем'єр Микола Азаров заявив, що опозиція поки не надала жодного сигналу про готовність брати участь у круглому столі з питань врегулювання складної політичної ситуації в Україні.

Про це він заявив в інтерв'ю іноземним ЗМІ, цитує його прес-служба.

Азаров нагадав, що готовий провести переговори з представниками мітингувальників.

"Я готовий до діалогу. Давайте почнемо діалог, і нехай вони розходяться по домівках: у них є сім'ї, у них є діти, нехай займаються своїми справами. Вони ж десь працюють, напевно. Яка необхідність там стояти стільки часу?" – сказав він.

Досі, за словами прем'єра, ні лідери опозиції, ні інші представники учасників протесту не відгукнулися на пропозицію почати такі переговори.

"Більше того, за нашою інформацією, на превеликий жаль, Євромайдан не керується цими лідерами. Там абсолютно різні угруповання, різні люди. На превеликий жаль, на Євромайдані велика кількість радикалів, представників радикальних організацій, які, власне, й організовували більшість таких провокацій в країні і в столиці", - заявив він.

"Тому, незважаючи, ще раз я повторюю, на висловлену в понеділок пропозицію про те, щоб сісти за круглий стіл, жодних пропозицій не надійшло", - додав Азаров.

Як відомо, лідер партії "УДАР" Віталій Кличко раніше заявив, що опозиція готова сісти за стіл переговорів лише після виконання владою трьох її умов - звільнення всіх заарештованих активістів Євромайдану, покарання співробітників міліції, які брали участь у побитті людей під час розгону Євромайдану в ніч на 30 грудня і на вул. Банковій 1 грудня, а також відставка глави МВС Віталія Захарченка та відставка усього уряду загалом.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування