Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Держдума закликала Путіна стабілізувати ситуацію в Криму

Субота, 1 березня 2014, 12:26

Рада Держдуми Росії закликала Володимира Путіна використовувати всі наявні можливості для "захисту населення Криму від свавілля і насильства".

З таким зверненням російські депутати звернулися до свого президента в суботу, пишуть РИА-Новости.

Як відомо, в суботу раніше глава Ради міністрів АР Крим Сергій Аксьонов звернувся до президента РФ Володимира Путіна з проханням про надання сприяння у забезпеченні миру і спокою на території Автономної Республіки Крим.

"Розуміючи свою відповідальність за життя і безпеку громадян, я звертаюся до президента РФ Володимира Путіна про надання сприяння у забезпеченні миру і спокою на території Автономної Республіки Крим", - заявив Аксьонов.

У свою чергу в адміністрації Кремля у зв'язку із зверненням Аксьонова заявили: РФ не залишить без уваги звернення голови Ради міністрів Криму Сергія Аксьонова до президента Росії про надання сприяння у забезпеченні миру і спокою на території автономної республіки.

"Росія без уваги це звернення не залишить", - зазначили в адміністрації президента РФ.

Раніше російський МЗС повідомив, що РФ розглядає події в Криму як наслідок внутрішньополітичних процесів в Україні, і не має наміру брати участь в консультаціях з цього питання.

"У цьому контексті Росія не бачить необхідності в проведенні пропонованих українською стороною невідкладних двосторонніх консультацій".

Як відомо, у зв'язку з подіями в АРК Україна запропонувала провести невідкладні двосторонні консультації згідно Статті 7 Договору про дружбу, співпрацю і партнерство між Російською Федерацією і Україною від 31 травня 1997 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: