Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Кличка пропонують не впускати в Україну провокаторів

Понеділок, 3 березня 2014, 17:52

Партія "УДАР" вимагає від Росії негайно припинити збройну ескалацію на Кримському півострові, оскільки агресія проти України виявилася невдалою.

Про це йдеться в заяві партії, оприлюдненій у понеділок.

"Захоплення військових частин та об'єктів прикордонної служби є нагнітанням агресії проти України. А примушення здати зброю і погрози життю і особистій безпеці українських військовослужбовців та їх родин є провокуванням кровопролиття, - заявляють в "УДАРі".

"Українські військові з честю роблять усе можливе і неможливе для уникнення збройного конфлікту. Ми закликаємо російську сторону усвідомити, що спланована агресія на Крим виявилася невдалою".

"І виконати законні вимоги України та світового співтовариства про повернення російських військ до місць постійної дислокації і припинення насильницьких провокацій на сході та півдні України", - наголосили в партії.

Також в "УДАРі" застерігають РФ від інсценованих проросійських мітингів на Сході України, на які звозять учасників-громадян Росії.

В партії переконані, що заборона перетину українського кордону особам, які їдуть для участі в антиукраїнських акціях, сприятиме стабілізації ситуації в Україні.

"Також вважаємо за необхідне невідкладно зупинити пропаганду ненависті і потоки відвертої брехні, які розповсюджує російське телебачення. Виходом з цього є припинення трансляції каналів російського телебачення, які розгорнули антиукраїнську інформаційну війну", - підкреслили в "УДАРі".

Віталій Кличко 28 лютого заявляв, що може вилетіти до Криму для врегулювання ситуації.

"Я не виключаю, що сьогодні подамся до Криму... Я звернуся до людей із проханням у жодному разі не брати участь у заходах, спрямованих на провокації", - цитували його "Українські новини".

Потім, очевидно, передумав і 1 березня у відеозверненні закликав українців не піддаватися на провокації і єднатися.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...