Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов відхрещується від луганських сепаратистів

Вівторок, 8 квітня 2014, 11:07

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов спростовує свою причетність до координації дій сепаратистів у Луганську.

Про це Єфремов сказав у коментарі журналістам у вівторок.

"Це абсолютна брехня, яку тиражують заангажовані ЗМІ, навішуючи ярлики на опозицію",  зазначив лідер фракції Партії регіонів.

Він сказав, що сам не в курсі ситуації, однак його колеги, повернувшись із Луганська, розповіли, що діями із захопленням адмінбудівель займаються українські громадяни.

"Якщо одна частина влади не хоче слухати іншу частину суспільства, то ситуація завжди радикалізується. Це було тут, і так тепер на Сході", - сказав він.

Разом із цим Єфремов двічі не відповів на прохання назвати точну кількість людей, що підтримують проросійські погляди, звинувативши журналістів у провокаціях.

Щоправда після цього Єфремов пообіцяв надати соціологічні дані, за якими "87% на Луганщині хочуть розмовляти російською".

Водночас він не відповів на уточнююче запитання, хто заважає цим людям розмовляти російською, і яке відношення до цього має встановлення на адмінбудівлях російських триколорів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування