Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимчук: 15 обстрілів за добу, гаряче в Старому Айдарі, Кримському і Павлополі

Понеділок, 3 листопада 2014, 10:25

За даними групи "Інформаційний спротив", за останню добу зафіксовано близько 15 обстрілів позицій сил АТО і 1 теракт на блокпосту в районі Маріуполя.

"За минулу добу відзначається помітне зниження активності бойовиків і російських військ на Донбасі, пов'язане з проведенням так званих виборів у терористичних організаціях "ЛНР" і "ДНР", - пише Дмитро Тимчук у Facebook вранці 3 листопада.

Загальна кількість порушень бойовиками режиму тимчасового припинення вогню з моменту підписання Мінських домовленостей наближається до 2400, підсумовує він.

"Найгарячішими точками в зоні АТО за минулу добу були н.п. Старий Айдар (4 обстріли), Кримське й Павлопіль (по 2 обстріли)", - повідомляє Тимчук.

"Також російсько-терористичні війська завдавали вогневі удари по позиціях сил АТО поблизу н.п. Орловське, Дебальцеве, Черевковка, аеропорт м. Донецьк", - додає він.

Прес-центр АТО повідомляв уранці 3 листопада, що за минулу добу було близько 7 обстрілів населених пунктів, у тому числі бойовики атакували аеропорт Донецька й позиції сил АТО на трасі до Бахмутки.

А напередодні ввечері повідолмялося, що cили АТО "зачистили" від бойовиків ще один термінал аеропорту "Донецьк"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування