Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Станиці Луганській бойовики пошкодили райдержадміністрацію

Понеділок, 1 грудня 2014, 15:05

Бойовики автоматними чергами пошкодили вікна на будівлі Станично-Луганської райдержадміністрації.

Про це повідомляє голова Луганської обласної держадміністрації Геннадій Москаль на своєму сайті.

"Військова агресія бойовиків ЛНР відносно контрольованої Україною території Луганської області за неділю й ніч на понеділок дещо знизилися, однак під обстріли з важкої артилерії, мінометів та систем "Град" усе одно потрапили ряд населених пунктів, а саме: Сокольники, Кримське, Донецький, Трьохізбенка, Станиця Луганська, Тошківка, Новотошківка, Мирна Долина", - йдеться у повідомленні.

Ніхто з мирних мешканців, на щастя не загинув і не поранений, проте в результаті обстрілів завдано суттєвої шкоди інфраструктурі, житловому сектору та адміністративним будівлям.

"Найскладніша ситуація, як і раніше, залишається в Станиці Луганській", - повідомляє Москаль.

"Протягом ночі терористи обстрілювали з "Градів" опорний пункт Збройних сил України на в’їзді в селище в с. Макарове, крім того, під обстріл із важкої артилерії та мінометів потрапили вулиці Букаєва, Лебединського та Ломоносова", - зазначає він.

За даними ОДА, там пошкоджено 6 і повністю знищено 3 житлові будинки, а також кілька господарських будівель. Власники житла виїхали зі селища, тому ніхто не постраждав.

"Після опівночі бойовики пробралися в Станицю і зав’язали ближній бій із українськими силовиками. Автоматними чергами пошкоджені кілька адміністративних будівель у центрі, в тому числі розбиті вікна в райдержадміністрації, управлінні пенсійного фонду та Укртелекомі. Пошкоджено газопровід по вул. Залізничній, зараз там ведуться відновлювальні роботи", - сказано в повідомленні.

Частина Станиці Луганської, а також населені пункти Вільхове, Болотенне, Малинове та Вільхівський дачний масив залишилися без світла. Без електроенергії залишилися й села Калиново-Борщувате та Новоолександрівка Попаснянського району, а без газу — Трьохізбенка (Новоайдарський район) та Чорнухине (Попаснянський район).

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування