Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У прес-центрі АТО розповіли про втрати бойовиків за минулу добу

Середа, 4 лютого 2015, 18:50

18 бойовиків були вбиті та 55 поранені під час проверення АТО протягом минулої доби.

Про це повідомляє прес-центр АТО у середу ввечері.

Водночас, згідно з  інформацією, протягом дня терористи 42 рази обстріляли позиції українських військ.

У прес-центрі АТО наголосили на тому, що велика кількість бойовиків й надалі сконцентрована на Дебальцівському напрямку.

"Злочинці наносили удари з реактивних систем залпового вогню та танків по місту Дебальцево, населеним пунктам Чернухіно, Санжарівка, Троїцьке, Рідкодуб, Золоте, Новогрирорівка та іншим", - зазначається у повідомленні. 

"Поблизу населеного пункту Рідкодуб терористи намагалися атакувати наші підрозділи. Усі атаки були успішно відбиті, а українська артилерія нанесла противнику суттєвих втрат. Також зазначаємо, що місто Дебальцево контролюється українськими підрозділами, а атаки ворога завдають руйнувань міській інфраструктурі", - повідомили у прес-центрі. 

Згідно з інформацією, на Луганському напрямку бойовики обстріляли Станицю Луганську, Новотошківське, Славяносербськ.

"Протягом дня з мінометів та артилерії ворог 5 разів обстріляв населенні пункти на Донецькому напрямку і 6 разів на Маріупольському", - уточнили в прес-центрі.

Водночас, за даними Горлівської міськради, 3 лютого у місті, яке контролюють бойовики, поранення під час обстрілів отримали 6 мирних жителів, а один загинув.

Окрім того, начальник ГУ МВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін повідомив, що 3 лютого внаслідок обстрілів терористами Ясинуватського та Мар'їнського районів загинули 3 особи. А через потрапляння ракет в житлові будинки в Авдіївці поранення дістали 6 осіб.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування