Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ФІФА не хоче забирати в Росії чемпіонат світу з футболу

Четвер, 2 квітня 2015, 11:30

ФІФА не бачить сенсу в позбавленні Росії права проведення Чемпіонату світу з футболу в 2018 році.

Про це у четвер повідомляє Yahoo Sports, посилаючись на агенцію АР.

Зазначається, що прес-секретар ФІФА Делія Фішер відкинула думку, що є сенс у тому, аби позбавити Росію чемпіонату світу з футболу.

''Історія наразі показала, що бойкот спортивних заходів або політика ізоляції чи конфронтації не найефективніші способи вирішення проблем", - написала вона в листі до АР.

За словами Фішер, проведення чемпіонату світу "може бути потужним каталізатором для конструктивного діалогу між народами і урядами, допомагаючи принести позитивні соціальні зміни''.

Фішер також написала, що ФІФА вважає, що це ''може привнести позитивні зміни у світі, але футбол не може розглядатися як вирішення для всіх проблем, і зокрема тих, які стосуються світової політики''

''Ми бачили, що Чемпіонат світу з футболу може бути силою добра", - сказала вона, - і ФІФА вважає, що це буде саме той випадок у 2018 році в Росії''.

Як відомо, у середу група з 13 впливових американських сенаторів звернулася до президента ФІФА Йозефа Блаттера з "настійною рекомендацією" переглянути рішення про право Росії на проведення Чемпіонату світу з футболу в 2018 році через міжнародне засудження агресії путінського режиму.

Як відомо, спонсором ФІФА є російський монополіст "Газпром".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування