Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комітет з питань протидії корупції докладе усі сили для зміни керівництва МВС - Соболєв

Четвер, 7 травня 2015, 06:36

Комітет Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції обіцяє докласти всіх зусиль для зміни керівництва МВС у випадку, якщо результати внутрішнього розслідування щодо нападу на журналістів біля маєтку Чеботаря не будуть надані протягом тижня.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова комітету Єгор Соболєв.

"Ми чекаємо інформації від міністра внутрішніх справ про результати внутрішнього розслідування впродовж тижня. На час розслідування Чеботар має бути усунутий. Якщо керівництво МВС далі ігноруватиме справу свого очищення, комітет Верховної Ради з протидії корупції сконцентрує всі наші сили на заміні всього керівництва МВС", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що біля будинку заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря в селі Лісники напали на знімальну групу телеканалу ZIK.

В свою чергу Чеботар розповсюдив повідомлення про те, що не має відношення до цього будинку, та журналісти все ж довели, що ділянка належить йому.

Про Чеботаря і напад на журналістів біля маєтку, що офіційно належить доньці заступника міністра внутрішніх справ. Сьо...

Posted by Єгор Соболєв on 6 травня 2015 р.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування