Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В МЗС нагадали, що Україна є безвізовою для 63 країн світу

Субота, 8 серпня 2015, 13:34

Громадяни 63 країн світу мають право в’їжджати на територію України без віз. 

Про це нагадали в МЗС України в рамках проекту до 24-ї річниці Незалежності "Розкажи світові про Україну".

Так, безвізовим в'їзд на територію України є для громадян таких країн: Держави-члени ЄС, Азербайджан, Андорра, Аргентина, Білорусь, Боснія і Герцеговина, Бразилія, Бруней, Ватикан, Вірменія, Гонконг (КНР), Грузія, Ізраїль, Ісландія, Казахстан, Канада, Киргизія, Республіка Корея, Ліхтенштейн, Македонія, Молдова, Монако, Монголія, Норвегія, Панама, Парагвай, РФ, Сан-Марино, Сербія, США, Таджикистан, Туреччина, Узбекистан, Чорногорія, Швейцарія та Японія.

Окрім того для громадян України діє безвізовий порядок в’їзду на територію 28 країн - Азербайджан, Албанія, Аргентина, Білорусь, Боснія і Герцеговина, Бразилія, Бруней Даруссалам, Вірменія, Гватемала, Гонконг (КНР), Грузія, Ізраїль, Казахстан, Киргизія, Македонія, Малайзія, Монголія, Нікарагуа, Молдова, Панама, Парагвай, Російська Федерація, Ель-Сальвадор, Сербія, Таджикистан, Туреччина, Узбекистан, Чорногорія.

"Україна скасувала візи для громадян Європейського Союзу з 1 вересня 2005 року, після подій Помаранчевої революції, як жест доброї волі на знак відкритості і прагнення до інтеграції з Євросоюзом", - нагадали в МЗС.

Як відомо, до 24-ї річниці незалежності України МЗС запустило новий проект: "Розкажи світу про Україну": щодня з 4 по 24 серпня МЗС публікуватиме цікаві та корисні факти про Україну, до Дня незалежності буде поширено 20 фактів.

У МЗС закликали відчути себе дипломатом і донести правду про Україну у всі куточки світу, поширюючи інформацію, яку буде публікувати МЗС у рамках проекту, серед друзів та колег, перекладаючи на різноманітні мови світу та поширювати у соцмережах під хештегом #‎TellWorldAboutUA #‎20factsUA

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...