Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чубаров: Крим став заручником шизофренічної політики Кремля

Субота, 8 серпня 2015, 21:03

Окупований Крим і всі його жителі, за малим винятком, виявилися заручниками шизофренічної політики Кремля.

Про це заявив глава Меджлісу Рефат Чубаров, говорячи про анексію Криму Росією і напад Росії на Грузію у серпні 2008 року.

"Невивчені уроки серпня 2008 року. Нападу Росії на суверенну Грузію 7 років тому передувала ретельна підготовка, особливо у військовій та інформаційній сферах. Міжнародне співтовариство своєчасно не вжило жодних зусиль, щоб не дозволити Путіну вторгнутися у Грузію", - зазначив Чубаров.

"Грузія намагалася дипломатичними заходами запобігти вторгненню російських військ, але їй також це не вдалося", - додав він.

"Міжнародне співтовариство невдовзі заспокоїлося, а через короткий час знову стало улещувати Путіна в якості рівноправного партнера ... У лютому 2014 року Росія повторно шокувала міжнародне співтовариство, окупувавши Крим і розв'язавши бійню на частини територій Донецької та Луганської областей. Тепер жертвою Росії стала Україна. ... Захоплений Крим і всі його жителі, за малим винятком, виявилися заручниками шизофренічної політики Кремля", - підсумував глава Меджлісу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування