Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко відповіла Яценюку на звинувачення про лобізм газових олігархів

Середа, 7 жовтня 2015, 10:27

Глава фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко переконує, що звинувачення прем'єра Арсенія Яценюка у тому, що Рада лобіює інтереси газових олігархів, повністю не відповідає дійсності.

Про це вона заявила у Верховній Раді у середу.

Тимошенко нагадала, що у вівторок Рада прийняла в першому читанні законопроект, який "знижує рентну плату на видобуток українського газу для державних підприємств і для всіх інших підприємств, крім тих, що ведуть спільну діяльність, де залишилось 70% (ренти)".

"Це не просто підніме нашу галузь, не просто дасть можливість створити альтернативу російському газу, а й точно призведе до зниження ціни на газ і тарифів на тепло для людей", - заявила Тимошенко.

Вона завила, що навколо цього законопроекту розгорнулась справжня боротьба.

"У той же час шкода, що усі фракції обдзвонювались особисто прем'єром, щоб не було цього голосування. І вчора була зроблена заява прем'єра, яка не відповідає дійсності", - заявила Тимошенко.

Як відомо, у вівторок Яценюк звинуватив Раду у тому, що вона лобіює інтереси газових олігархів, знижуючи ренту на видобуток українського газу.

Яценюк заявляв, що у нього є цілий список людей, які "розносили гроші в парламенті" для того, щоб цей законопроект підтримали.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування