Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У РФ порушують справи проти солдат, які відмовились воювати в Україні

Понеділок, 2 листопада 2015, 12:02

Російська прокуратура завела низку кримінальних справ за статтею про самовільне залишення місця служби проти солдат, які відмовилися їхати воювати в Україну.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

За даними відомства, зокрема, відомо про порушення до 80 кримінальних справ проти  військовослужбовців 33 окремої мотострілецької бригади (Майкоп) 49 Армії Південного військового округу, які подали рапорти з відмовою від відрядження до України після проходження спеціальної підготовки на полігоні "Кадамовский" (Октябрський район Ростовської області).

Крім того, за даними ГУР, у зв’язку з фактами непокори та відмови виконувати накази командирами окремих підрозділів 6 окремого мотострілецького полку 2 Армійського корпусу (АК), російське окупаційне командування посилює контроль за його діяльністю.

"31 жовтня ц. р. до розташування полку прибула інспекційна комісія на чолі з командувачем 2 АК з метою перевірки стану справ в військовій частині. У подальшому запланована робота комісії у передових підрозділах 14 батальйону територіальної оборони, розгорнутих в районі Донецький, де перебуває командир 6 окремого мотострілецького полку П.Дрьомов", – сказано у повідомленні.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: