Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Резерв ООС "відбив атаку ворога" на узбережжя Азовського моря

Середа, 4 липня 2018, 16:55

У районі проведення операції Об’єднаних сил пройшли чергові навчання із бойовою стрільбою танків та броньованих машин піхоти.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

У місці відведення важкого озброєння та техніки екіпажі танків Т-64Б та БМП-1 виконували завдання зі стрільби по умовному ворогу й тактики ведення бою.

 

За словами заступника командира механізованої бригади підполковника Дмитра Герасименка, на полігоні екіпажі броньованих машин, які знаходяться в резерві Об’єднаних сил, стріляли на відстань від 4 до 6 кілометрів із закритих вогневих позицій.

За легендою навчання, противник намагався здійснити висадку десанту на ділянку узбережжя Азовського моря. Танкова рота та механізований взвод бригади були підняті по тривозі та вмілими діями знищили умовного ворога.

Особливостями бойових стрільб було те, що частина мішеней була на морі. А це ускладнює роботу для танкістів. Потрібно було ставити загороджувальний вогонь, а потім за точними координатами знищувати умовного противника, зазначають у штабі.

 

За результатами стрільб були уражені всі мішені як на воді, так і на суходолі.

 

В штабі зазначають, що екіпажі всіх машин виконали свою роботу на відмінно.

Хід навчань перевірив командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв

"Я переконався, що підрозділи резерву Об’єднаних сил треновані, вміють діяти по ситуації і влучно стріляти", - зазначив генерал-лейтенант.

 

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...