Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини дня – за 60 секунд

Середа, 4 липня 2018, 21:04

Шепелєва звинуватили в організації вбивства полковника Єрохіна, комітет Пашинського підтримав закон про блокування сайтів - новини, які обговорювали 4 липня.

Про справу Шепелєва. Головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що правоохоронцям вдалося розкрити замовника та організатора вбивства полковника УБОЗ Романа Єрохіна, яким виявився екс-нардеп Олександр Шепелєв.

Про Рубана. Арештований екс-керівник центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимир Рубан сам попросив бойовиків ОРДО включити його до їхнього списку на обмін утримуваних.

Про блокування сайтів. Парламентський комітет з питань національної безпеки і оборони рекомендував народним депутатам ухвалити в першому читанні законопроект №6688, який дозволяє тимчасово блокувати інформаційні ресурси.

Про відповідальність на дорогах. Верховна Рада підтримала в першому читанні законопроект, який передбачає посилення покарання для нетверезих водіїв, які збили людину.

Про боротьбу з корупцією. Замість 233 мільйонів гривень, які мали надійти в січні-травні зі спецфонду Держбюджету на авіаційну систему безпеки за рахунок коштів, конфіскованих у корупціонерів, МВС спромоглося забезпечити надходження лише 9 тисяч гривень.

Про іноземців, що воювали на Донбасі. Головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що українська сторона передала до Міжнародного кримінального суду списки всіх іноземців, які воювали на боці Російської Федерації на Донбасі.

Про закон про валюти. Президент Петро Порошенко підписав закон "Про валюту та валютні операції".

Головною відмінністю нового закону є ідея, що "дозволено все, що не заборонено". Це значить, що майже будь-які валютні операції між резидентами і  нерезидентами в іноземній та національній валюті зможуть здійснюватися без обмежень.

Про закон про Податок на виведений капітал. Президент Петро Порошенко вніс до Ради закон про податок на виведений капітал з урахуванням пропозицій про відповідні бюджетні компенсації.

Про фінансові кризи. Bank of America пророкує фінансову кризу, подібну до тієї, що була у 1997-1998 роках.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування