Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Донеччині снайпер бойовиків поранив українського бійця – штаб ООС

П'ятниця, 6 липня 2018, 18:13

У п'ятницю, обстрілюючи позиції захисників міста Красногорівка Донецької області, снайпер бойовиків поранив військовослужбовця Збройних сил.

Про це повідомляє штаб операції Об'єднаних сил у Facebook.

За його даними, впродовж поточної доби, від 7-ої ранку і до 18-ї вечора, бойовики продовжували порушувати встановлене "хлібне перемир’я".

"Російські окупаційні війська 8 разів відкривали вогонь на Луганському, Горлівському, Донецькому та Маріупольському напрямках із застосуванням озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях Об’єднаних сил у районі населених пунктів Кримське, Південне, Новоселівка Друга, Авдіївка, Красногорівка та Водяне", - розповідають військові.

У штабі наголошують, що українські військові контролюють ситуацію, надійно утримують займані рубежі та неухильно дотримуються режиму припинення вогню, не піддаючись на провокації ворога.

Як повідомлялося, 5 липня бойовики також порушували встановлене перемир'я - 26 разів обстріляли українські позиції, застосувавши гранатомети, кулемети, стрілецьку зброю і на окремих ділянках БМП, 1 поранений.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування