Головні новини дня – за 60 секунд

Середа, 1 серпня 2018, 21:12

Затримано 5 підозрюваних у вбивстві Олешка, розслідування справи Рубана-Савченко завершено, напад на Гандюк перекваліфікували як замах на вбивство - новини, які обговорювали 1 серпня.

Про вбивство Олешка. Поліція затримала п’ятьох підозрюваних у вбивстві учасника АТО і громадського активіста Віталія Олешка, відомого як "Сармат".

Правоохоронці поки не можуть назвати мотиву вбивства Олешка і будуть відпрацьовувати всі версії.

Про напад на Гандзюк. Напад із кислотою на співробітницю Херсонської міськради та активістку Катерину Гандзюк у Херсоні перекваліфікували як замах на вбивство.

Про вбивство бійця. За підозрою у вбивстві 23-річного бійця батальйону "Донбас-Україна" Костянтина Козакова затримали двох його товаришів по службі.

Про справу Рубана-Савченко. Правоохоронці завершили розслідування у справі нардепа Надії Савченко та керівника Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана.

Наразі справа перебуває на етапі ознайомлення з документами.

Про Мартиненка. Апеляційний суд Києва скасував рішення першої інстанції, яка повернула на доопрацювання прокурорам справу екс-нардепа Миколи Мартиненка.

Про вербування. Італійські карабінери викрили організацію, яка займалася вербуванням і відправкою проросійських найманців на Донбас.

Про теракти. В Афганістані загинули щонайменше 26 людей в результаті двох нападів у місті Джелалабад та у провінції Фарах.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News