У Львові помер постраждалий від вибуху на ярмарку

Вівторок, 1 січня 2019, 20:36
У Львові помер постраждалий від вибуху на ярмарку
Фото ДСНС

У реанімаційному відділенні 8-ї міської клінічної лікарні Львова помер один із постраждалих внаслідок вибуху на різдвяному ярмарку 22 грудня.

Про це повідомляє у вівторок ввечері Львівська міська рада.

Там зазначили, що чоловік постійно перебував у реанімаційному відділенні.

"Вчора лабораторні показники погіршились, чоловік помер сьогодні", - йдеться в повідомленні.

Заступник головного лікаря з хірургічної допомоги 8-ї міської клінічної лікарні Ігор Стояновський повідомив, що стан постраждалого постійно був важким, у нього було 50% опіків.

"Нам вдалось подолати стадію опікового шоку, але наступна стадія, яка є при опіках понад 20% - це стадія токсикації. Від учорашнього дня було погіршення по аналізах, розвинулась ниркова недостатність", — повідомив лікар.

Відомо, що чоловік був 1968 року народження, громадянин Вірменії.

Нагадаємо: 

  • 22 грудня у Львові на різдвяному ярмарку біля Оперного театру стався вибух і пожежа, ймовірно -  через вибухи балонів з газом. Внаслідок вибуху постраждали п'ятеро осіб, двох було госпіталізовано до реанімації, двох - в опікове відділення, один звернувся по допомогу медиків самостійно. 
  • Рішенням ЛМР роботу ярмарку було призупинено до результатів розслідування і рішення міської комісії ТЕБ і НС, яка мала надати місту висновки перевірки до 17:00 23 грудня. 
  • За фактом інциденту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.270 КК (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).  
  • 23 грудня начальник управління охорони здоров’я Львівської міськради Володимир Зуб повідомив, що стан усіх постраждалих внаслідок вибуху на різдвяному ярмарку у центрі Львова стабілізовано.
  • 23 грудня комісія, що перевірила об'єкти торгівлі, рекомендувала відновити роботу тих об'єктів на різдвяних ярмарках, де реалізується продукція, яка не потребує застосування підігрівальних приладів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...