Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський показав статки: рахунки в "Приваті", квартира в Криму і авто за 4,7 млн

П'ятниця, 25 січня 2019, 13:44
Зеленський показав статки: рахунки в Приваті, квартира в Криму і авто за 4,7 млн

Керівник студії "Квартал 95", який подав у п'ятницю в ЦВК документи на реєстрацію кандидатом в президенти, Володимир Зеленський задекларував за 2017 рік 7,3 млн гривень доходів, а його дружина близько 800 тис. гривень.  

Про це свідчить інформація з його електронної декларації.

Дохід отриманий від зайняття підприємницькою діяльністю, процентів від заощаджень, надання майна в оренду, гонорарів та зарплати.  

У банках Зеленський тримає 434 тис. доларів (в основному в Приватбанку в Латвії), 132 євро та 1,2 млн гривень. У його дружини – 8,7 тис. доларів на банківських рахунках.

Готівкою шоумен тримає 285 тис. доларів, 50 тис. євро і 220 тис. гривень.

У власності Зеленського з 2008 року будинок у селі Іванковичі Київської області площею 353м² із земельною ділянкою 1200м². Також з 2006 року він володіє квартирою у Києві площею 132м² і двома паркувальними місцями. Також він є співвласником ще двох квартир у Києві (255 і 199м²).

Його дружина з 2014 року володіє квартирою у Києві (284м²). Зеленський також задекларував квартиру (130м²) дружини і паркувальне місце в анексованому Криму (Ялта).

Разом з дружиною Зеленський з 2014 року орендують квартиру в Британії (92 м²).

У жовтні 2016 року вони отримали квартиру в Києві (270 м²), власником якої є кіпрська компанія "Aldorante Limited".

З цінного майна Зеленський має наручні годинники Roleх, Breguet, Bovet, Piaget, Tag Heuer, а його дружина - годинник Breguet, а також сережки та каблучку з діамантами Graff.

З 2016 року Зеленський володіє автомобілем Land Rover вартістю 4,7 млн грн, його дружина з 2014 року володіє Mercedes-Benz S класу за 1,8 млн грн.

Зеленський задекларував корпоративні права на "Кіноквартал", "Студію квартал-95".

Також він є співвласником "Продюсерського центру "Ліга сміху", "Анімаційної студії 95", "Кварталу ТВ", "Студії квартал 95", "Фіш-хаусу", "Інвест аніма", "Гауді студіо" і "Квартал-концерту".

Зеленський є кінцевим бенефіцаром "Кіноквартал", "Vilhar Holdings Limited" на Кіпрі і "Megiritano Ventures Ltd" на Британських Віргінських островах, а спільно з дружиною - "Кварталу 95", "Aldorante Limited" на Кіпрі, "Film Heritage inc" в Белізі і "San Tommaso SRL" в Італії.

Після подачі документів для реєстрації кандидатом у президенти Зеленський сказав біля ЦВК: "Декларація рекордна. Я показав все, що у мене є. Чому так багато? Тому що я чесна людина, тому що я бізнесмен, тому що я дуже багато зробив разом з моїми партнерами… А вам подобається, коли у людей маленькі декларації? А я вважаю, що треба бути відкритими".

Він назвав свою декларацію "відвертою".

Читайте також: 

Володимир Зеленський: 1 квітня – офігенний день для перемоги клоуна

Межа жарту. Як Зеленський готується до виборів

Вибори президента України 2019: цифри, дати і кандидати

Нагадаємо:

  • 25 січня шоумен Володимир Зеленський подав документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом у президенти України.

Олександр Шумілін, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування