Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бійка з Герусом: підозру отримав охоронець Ляшка

Вівторок, 3 грудня 2019, 14:21

Прокуратура повідомила про підозру охоронцеві колишнього народного депутата Олега Ляшка через бійку з народним депутатом Андрієм Герусом у аеропорту "Бориспіль".

Джерело:  пресслужба прокуратури Київської області.

Дослівно у повідомленні: "У вівторок, 03 грудня, заступником прокурора Бориспільської місцевої прокуратури повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 346 КК України, а саме у пособництві умисного нанесення народному депутату України легких тілесних ушкоджень у зв’язку з його державною діяльністю".

Деталі: За даними слідства, 6 листопада поточного року підозрюваний спільно з колишнім народним депутатом у приміщенні міжнародного аеропорту "Бориспіль" сприяв вчиненню злочину проти народного депутата України.

Прокурор клопотатиме в суді про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Що було раніше: Бориспільська прокуратура вручила Ляшку підозру в погрозі або насильстві щодо державного діяча у справі про бійку з Герусом.

Прокурори просили суд відправити Ляшка під арешт. За ч.2 ст. 346 КК передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 4 до 7 років.

19 листопада Бориспільський міськрайонний суд відпустив Ляшка на поруки народних депутатів

Передісторія:

  • 6 листопада лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко напав на Геруса у залі офіційних делегацій VIP-терміналу "Борисполя", звинувачуючи його у відкритті імпорту російської електроенергії.
  • Герус пояснив цю істерику тим, що Ляшко "відомий захисник бізнесу Ахметова", який втрачає гроші від імпорту електроенергії з РФ.
  • Поліція за цим фактом відкрила кримінальне провадження.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування