Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 11 березня: карантин в Україні та Києві, пандемія коронавірусу

Середа, 11 березня 2020, 19:56
Новини 11 березня: карантин в Україні та Києві, пандемія коронавірусу

В Україні запровадили карантин на три тижні, ВООЗ оголосила пандемію у зв’язку з коронавірусом — актуальні новини 11 березня.

Про карантин

Через загрозу епідемії коронавірусної інфекції Кабінет міністрів запровадив обмежувальні заходи в Україні з 12 березня по 3 квітня. 

Карантин передбачає закриття авіасполучення з деякими країнами, закриття навчальних закладів, заборону масових зібрань понад 200 осіб, закриття більшої частини КПП — із 219 залишаться 49.

Перед цим про карантин у Києві оголосив Кличко — у столиці також тимчасово буде призупинено навчання в школах та вишах, кінотеатри скасують сеанси, розважальні центри закриються. 

В усіх торговельно-розважальних центрах Києва з 12 березня працюватимуть спеціальні бригади з виявлення коронавірусу у відвідувачів.

Через можливе розповсюдження коронавірусної інфекції в країні також перенесуть пробне ЗНО.

Про пандемію

Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила пандемію у зв'язку з поширенням у світі коронавируса Covid-19.

Пандемія - це поширення нового захворювання у світових масштабах. Характеризується відсутністю колективного імунітету в людства і, як правило, ефективних засобів профілактики (вакцин) та лікування.

Про телеграм-канал "Української правди"

Щойно стало відомо, що у "Української правди" є новинний телеграм-канал "УП. Стрічка". На нього вже підписалося більше семи тисяч людей і кількість підписників стрімко зростає.

Як повідомляють наші джерела, на каналі оперативно публікують найважливіші та найцікавіші новини з України та світу. Один зі співрозмовників УП дуже радив підписатись на цей канал.

Про інші важливі новини

Лідер ОПЗЖ Медведчук поговорив у Москві про "парламентський вимір "нормандського формату" з Путіним — Рада офіційно відхрестилася від візиту Медведчука і Ко.

У Запорізькій області з підозрою на коронавірус госпіталізували жінку, яка прибула з Італії.

"Не раджу противнику думати, що наше бажання миру послаблює нашу здатність дати відсіч": Зеленський попередив, що українські військові будуть давати належну відповідь на атаки противника.

В Естонії почалася економічна криза — в уряді країни заявили, що такого різкого падіння не було з 2008 року.

Болгарський суд підтвердив екстрадицію в Україну Олексія Левіна, підозрюваного в убивстві Катерини Гандзюк.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...