Головні новини середи і ночі: одкровення Богдана, заяви Лукашенка

Четвер, 10 вересня 2020, 08:00

Андрій Богдан розповів, що чиновники Офісу президента таємно зустрічаються з Порошенком, Лукашенко запевняє, що Росія впаде наступною після Білорусі, — актуальні новини 9 вересня.

Про одкровення Богдана

Колишній глава Офісу президента Андрій Богдан розповів, що, за його інформацією, чиновники ОП періодично зустрічаються з екс-президентом Петром Порошенком за обідом у ресторані.

Богдан також каже, що найбільший вплив на президента Володимира Зеленського має народний депутат "Слуги народу" Микола Тищенко.

Про заяви Лукашенка

Виконуючий обов'язки президента Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що у Білорусі та Росії "єдина армія". Водночас Лукашенко запевняє, що Росія впаде наступною після Білорусі.

Лукашенко також заявив, що зміна глави КДБ республіки пов'язана зі справою про затримання 33 "вагнерівців" у липні цього року.

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Учасники Тристоронньої контактної групи домовилися про спільну інспекцію в районі селища Шуми за участю представника координатора від ОБСЄ.  

Стан колишнього політв'язня Кремля Володимира Балуха стабільно важкий, він перебуває на апараті штучної вентиляції легень і досі без тями.

Арештована член Координаційної ради Білорусі Марія Колесникова перебуває в статусі підозрюваної у кримінальній справі з обвинуваченням в публічних закликах до захоплення державної влади, або насильницької зміни конституційного ладу.

Партія "Слуга народу" лідирує в рейтингу політичних сил, її на виборах готові підтримати чверть українців, а на п’яту позицію вийшла "Радикальна партія", яка випереджає "Голос".

Верховний Суд 8 вересня відкрив касаційне провадження за скаргою Кабміну та задовольнив клопотання Приватбанку, зупинивши виконання ухвали Печерського райсуду від 9 лютого 2017 року до закінчення касаційного провадження у справі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування