Головні новини п’ятниці і ночі: військово-транспортний літак ЗСУ розбився в Харківській області

Субота, 26 вересня 2020, 08:00

Літак Ан-26 Повітряних Сил ЗСУ розбився під Чугуєвом Харківської області. На його борту перебувало 27 людей — новини 25 вересня.

Про катастрофу Ан-26

Ввечері 25 вересня у Харківській області на 530 кілометрі траси Київ-Харків поруч із дорогою впав військовий літак АН-26 та одразу загорівся.

На борту були члени екіпажу, курсанти і офіцери Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ ім. Кожедуба.

Рятувальники загасили пожежу. За інформацією диспетчера аеродрому на борту перебувало 27 осіб. За попередньою інформацією, знайдено тіла 22 загиблих, 2 особи постраждало та пошуки трьох осіб тривають.

За даними РНБО, падіння військового літака у Харківській області сталося під час виконання навчально-тренувального польоту.

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші новини

За народного депутата Олександра Юрченка, якого НАБУ і САП підозрюють в одержанні хабаря та причетності до корупційної схеми у парламенті, внесли 3 мільйони 1656 гривень застави.

Кабінет міністрів ухвалить рішення про скасування повної заборони на в'їзд для іноземних громадян.

На перельоти делегацій за участю президента Володимира Зеленського з початку 2020 року Державне управління справами витратило 13,98 млн грн.

Сина депутатів Верховної Ради від фракції "ОПЗЖ" Наталії Королевської та Юрія Солода Ростислава Солода висунули кандидатом в депутати Краматорської міської ради від партії ОПЗЖ.

Вищий антикорупційний суд визнав винним колишнього прокурора Генеральної прокуратури Олександра Матюшка, який намагався купити посаду в Національному антикорупційному бюро.

Національна рада з питань антикорупційної політики, яку очолив президент Володимир Зеленський, не збиралася з липня 2019 року.

РНБО України має намір поставити на облік у правоохоронних органах усіх українців, які користуються забороненою російською соцмережею "ВКонтакте".

МОЗ оновило список країн "червоної" та "зеленої" зон за рівнем поширення коронавірусу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування