Головні новини середи і ночі: звільнення Фокіна, статус Лукашенка

Четвер, 1 жовтня 2020, 08:00

Зеленський звільнив Фокіна з ТКГ, Україна визначилась, як називатиме Лукашенка — актуальні новини 30 вересня.

Про звільнення Фокіна

Президент Володимир Зеленський підписав указ, яким звільнив Вітольда Фокіна з посади першого заступника глави української делегації у Тристоронній контактній групі.

Про статус Лукашенка

Після завершення терміну повноважень Александра Лукашенка як президента Білорусі офіційно Україна планує називати його на ім'я, не зазначаючи посади.

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Україна продовжить і надалі підтримувати територіальну цілісність Азербайджану.

У ДБР заявили, що інформація про відмову лівого двигуна Ан-26, який зазнав аварії під Харковом, не відповідає дійсності.

Нардеп Гео Лерос заявив, що нардеп "Слуги народу" Микола Тищенко та Денис Комарницький, якого Лерос вважає "смотрящим" у Києві, готують на нього напад.

У Києві знайшли співробітницю посольства США з травмою голови у лісопарковій зоні поблизу залізничних колій. Непритомною її госпіталізували, але жінка згодом померла у лікарні.

Колишній генпрокурор Юрій Луценко лікується у Німеччині: пережив операцію, попереду курс хіміотерапії.

У селищі Талалаївка Чернігівської області поліція притягнула до відповідальності чотирьох школярок, які танцювали тверк біля пам'ятника загиблим воїнам АТО.  

Кабмін переніс робочі дні у 2021 році з метою раціонального використання робочого часу та створення сприятливих умов для святкування Різдва, Дня незалежності та Дня захисника України.

Народні депутати через спалах COVID-19 у жовтні працюватимуть у Верховній Раді лише 20 жовтня, усі інші робочі дні – в комітетах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування