Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 1 жовтня: пожежа на Луганщині, місцеві вибори

Четвер, 1 жовтня 2020, 21:28
Новини 1 жовтня: пожежа на Луганщині, місцеві вибори

Кількість жертв пожеж на Луганщині збільшилась, "Слуга народу" на місцевих виборах не приголомшує відривом від "ЄС" і "ОПЗЖ" — актуальні новини 1 жовтня.

Про Луганщину

Внаслідок пожеж у Луганській області загинули 11 осіб та щонайменше 17 осіб госпіталізовано.

Через пожежну небезпеку і загрозу життю людей тимчасово припинив роботу контрольний пункт пропуску з тимчасово-окупованим Донбасом "Станиця Луганська".

Станом на обід 1 жовтня пожежі вразили понад 11 тисяч гектарів земель, зранку повідомлялося, що вогонь пошкодив 9,3 тис. га.

У селищі Станиця Луганська палає вулиця, гасіння якої ускладнюється детонуванням боєприпасів, які залишились від попередніх обстрілів.

Про місцеві вибори

Рейтинг "Слуги народу" за менш ніж місяць до місцевих виборів склав 15,5%, партія випереджає найближчих суперників "ЄС" і "ОПЗЖ" на 4 відсоткових пункти.

Водночас, за результатами опитування "Рейтинг", 63% українців вважають, що на місцевому рівні важливіше мати досвідчених політиків, ніж "нові обличчя".

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Білорусь розцінює невизнання Лукашенка президентом з боку України і можливі санкції як недружній жест і спробу втручання у внутрішні справи республіки.

Російський опозиціонер Олексій Навальний вважає, що до його отруєння причетний особисто президент Росії Володимир Путін.

Найближчими місяцями кількість нових випадків COVID-19 в Україні може коливатися від 7 до 9 тисяч на день — прогнози ВООЗ.

В Україні оновили карантинні зони: до червоної потрапили лише Тернопіль та Канів, Київ — у жовтій.

Київське "Динамо" та донецький "Шахтар" отримали суперників по груповому раунду Ліги чемпіонів.

В Україні знову епідемічний антирекорд: за добу 30 вересня COVID-19 діагностували 4 069 людям, 64 хворих померли, 2 083 пацієнти одужали.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування