Головні новини п’ятниці і ночі: оновлений перелік "червоних" зон, затримання "тітушок" Медведчука

Субота, 24 жовтня 2020, 08:00

В Україні оновили перелік "червоних" зон, СБУ затримала "тітушок", підконтрольних Медведчуку — актуальні новини 23 жовтня.

Про оновлений перелік "червоних" зон

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій оновила перелік міст, які потрапили у червону, помаранчеву та інші зони, через показник захворюваності на коронавірус.

Про затримання "тітушок" Медведчука

СБУ затримала учасників однієї з громадських організацій, яку фінансували народні депутати для участі у рейдерських захопленнях, мітингах та протестних акціях. За даними джерел УП, мова йде про співголову ОПЗЖ Віктора Медведчука.

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

На організацію і роботу волонтерів для проведення опитування з ініціативи президента Володимира Зеленського партії "Слуга народу" необхідно витратити 75 млн грн, а максимальна сума витрат може досягти 103 млн грн.

Окружний адміністративний суд Києва відмовився визнати протиправним оголошення президента Володимира Зеленського про проведення всенародного опитування громадської думки 25 жовтня 2020 року на виборчих дільницях.

Станом на 23 жовтня МОЗ віднесло 51 країну до "червоної зони" за рівнем поширення COVID-19.

Батько загиблого на Донбасі розвідника Ярослава Журавля, Сергій Журавель подав позов проти президента Володимира Зеленського через перевищення ним службових повноважень.

Колишній командувач сухопутними військами США в Європі генерал-лейтенант Бен Ходжес вважає, що Грузія вже зараз повинна приєднатись до НАТО, тоді як Україна до цього ще не готова.  

У Франції за минулу добу приріст хворих коронавірусом встановив новий рекорд - понад 40 тисяч випадків.

Армія США завдала авіаудару у провінції Ідліб на північному заході Сирії, внаслідок чого було вбито кількох ватажків терористичного угруповання "Аль-Каїда" у цій країні.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування