Головні новини п’ятниці і ночі: підозра Татарову, "гаряча війна" в Білорусі

Субота, 19 грудня 2020, 07:00

Заступнику Єрмака Татарову повідомили про підозру в Офісі президента, Глава КДБ Білорусі заявив про підготовку до "гарячої війни" — актуальні новини 18 грудня.

Про підозру Татарову

В.о. керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Максим Грищук підписав підозру заступнику керівника Офісу президента Олегу Татарову. 

Заступник керівника Офісу президента Олег Татаров готовий судитися і довести свою невинуватість у справі щодо його можливої причетності до фальсифікації експертизи у справі екснардепа та забудовника Максима Микитася.

Згодом представники САП та НАБУ прийшли в Офіс президента і повідомили про підозру заступнику керівника ОП Олегу Татарову.

Про "гарячу війну" в Білорусі

Глава КДБ Білорусі Іван Тертель заявив, що в країні нібито реалізовують "сценарій кольорової революції" і держава готується до "гарячої війни".

Про Толоку Української правди

УП дарує футболку з оновленим Дон Кіхотом кожному підписнику Толоки УП, який підтримає видання від 1000 грн на рік. Акція діє до 7 січня. 

Долучайтеся до Толоки УП і отримуйте ексклюзивні промокоди від бізнес-партнерів Української правди.

Про інші важливі новини

Державне бюро розслідувань вручило підозри у справі катастрофи військового літака АН-26 на Харківщині.

Росія блокує взаємний обмін утримуваними особами, вимагаючи від України прийняти "мирний план", запропонований представниками окупованих територій Донбасу.

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков доручив регламентному комітету вивчити ситуацію щодо вірогідного неперсонального голосування під час призначення міністра освіти Сергія Шкарлета 17 грудня.

Верховна рада призначила Юлію Лапутіну на посаду міністра у справах ветеранів.  

Обраний президент Джо Байден номінував на посаду керівника Департаменту внутрішніх справ конгресвумен Деб Хааланд, представницю корінних народів США.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування