Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вибори у Кривому Розі: поліція отримала 20 повідомлень про порушення

Неділя, 6 грудня 2020, 15:56
Вибори у Кривому Розі: поліція отримала 20 повідомлень про порушення

Станом на 15:00 до поліції Кривого Рогу надійшло 20 заяв та повідомлень, пов’язаних із порушеннями виборчого законодавства.

Джерело: поліція Дніпропетровської області

Деталі: Так, у неділю до поліції надійшло повідомлення про те, що на одній із виборчих дільниць у Металургійному районі міста чоловік, отримавши бюлетень, порвав його.

За фактом пошкодження бюлетеню правоохоронцями складено адміністративний протокол за ст. 212-23 КУпАП. За іншими фактами проводяться перевірки та приймають відповідні рішення. 

294 виборчі дільниці в м. Кривий Ріг розпочали свою роботу о 8.00 без порушень. До несення служби з охорони публічної безпеки та порядку на виборчих дільницях приступили близько тисячі правоохоронців.

Що передувало: За даними спостерігачів "ОПОРИ", у Кривому Розі повторне голосування на виборах міського голови станом на 12:00 не супроводжувалося системними порушеннями виборчого законодавства або конфліктами. 

У другому турі за право стати міським головою Кривого Рогу змагаються кандидат від "Слуги народу" Дмитро Шевчик (набрав в першому турі 25,94% голосів) та представник ОПЗЖ Костянтин Павлов (9,15%).

Спеціальні кореспонденти Української правди побували у місті перед другим туром. У понеділок, 7 грудня, читайте на УП матеріал про вибори у Кривому Розі.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: