Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 23 квітня: Росія та Польща, зустріч радників

П'ятниця, 23 квітня 2021, 21:38
Новини 23 квітня: Росія та Польща, зустріч радників

Росія помстилася Польщі за санкції проти свого посольства, Кремль пропонує радникам нормандського формату зустрітися на Донбасі – актуальні новини 23 квітня.

Про відносини Росії з країнами ЄС

Росія у відповідь на вислання трьох співробітників свого посольства у Варшаві оголосила персонами нон грата п’ятьох співробітників посольства Польщі в РФ.

Литва, Латвія і Естонія вирішили оголосити російських дипломатів у своїх країнах персонами нон грата на знак солідарності з Чехією.

Про зустріч радників

Представник Кремля Дмитро Козак в своєму листі запропонував радникам країн нормандського формату до 27 квітня зустрітися на Донбасі і обговорити питання перемир'я.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Карантинні обмеження для протидії поширенню COVID-19 та режим надзвичайної ситуації в Україні можуть продовжити і після 30 червня.

Російські військові, які брали участь у навчаннях в окупованому Криму, почали повертатися на бази.

Україна отримала понад 367 200 доз COVID-вакцини AstraZeneca-SKBio виробництва Південної Кореї в межах глобальної ініціативи COVAX.

Президентка Молдови Мая Санду скликає термінове засідання Вищої ради безпеки через ситуацію довкола Конституційного суду.

За добу 22 квітня в Україні зафіксували 14 277 нових випадків COVID-19, госпіталізували – 3 728 осіб, померли 434 хворих, одужали 18 964 пацієнти.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування