Новини 20 липня: космічний політ Безоса, п’ятий етап вакцинації

Вівторок, 20 липня 2021, 20:59
Новини 20 липня: космічний політ Безоса, п’ятий етап вакцинації

Компанія Blue Origin вивела на космічну висоту капсулу з Безосом, з 21 липня вакцинуватися зможуть усі охочі – актуальні новини 20 липня.

Про політ Безоса

Суборбітальна ракета New Shepard компанії Blue Origin у вівторок вперше в історії компанії вивела на космічну висоту капсулу з людьми - з найбагатшою людиною світу Джеффом Безосом на борту.

Про 5 етап вакцинації

Міністерство охорони здоров’я оголосило відкриття 5 етапу вакцинації від COVID-19, з 21 липня зробити щеплення зможе кожен охочий. 

Можна вакцинуватися у найближчому пункті щеплення, центрі масової вакцинації або до вас може приїхати мобільна бригада, якщо ви записані в чергу, як організований колектив, у якому працює понад 50 осіб.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Вперше за майже 130 років Міжнародний олімпійський комітет вніс зміни у девіз Олімпіади, додавши до нього ще одне слово.

Фінляндія дозволить в’їзд для повністю вакцинованих громадян України з 26 липня. Також Франція скасувала вимогу про ПЛР-тести для громадян України.

Не маючи голосів, Верховна Рада розблокувала підписання спікером та президентом законопроєктів про реформування "Укроборонпрому" та про реформування судової системи.

На приватному акціонерному товаристві "Рівнеазот" сталася аварійна зупинка агрегату цеху з азотною кислотою, на місто насувається хмара рудого диму.

Люди з окупованих територій Донецької та Луганської областей України, які отримали російські паспорти, зможуть проголосувати на виборах депутатів Держдуми РФ в онлайн-форматі, вирішив Центрвиборчком Росії.

За минулу добу в Україні зафіксували 598 нових підтверджених випадків COVID-19, госпіталізовано з діагнозом чи підозрою на коронавірусну хворобу 279 осіб, померли 25 хворих, одужали 540 осіб.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News