Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Новини 26 липня: арешт Семенченка, "Антонов-Канада"

Понеділок, 26 липня 2021, 21:15
Новини 26 липня: арешт Семенченка, Антонов-Канада

Семенченка знову відправили під арешт, українські літаки планують збирати у Канаді — актуальні новини 26 липня.

Про Семенченка

Колишньому нардепу Семену Семенченку знову змінили запобіжний захід на безальтернативне тримання під вартою у справі про незаконне створення приватної військової компанії.

Про "Антонов-Канада"

У провінції Квебек для просування на міжнародних ринках літаків, розроблених та виготовлених на ДП "Антонов", створили компанію "Антонов-Канада" – там планують організувати остаточне складання моделі Ан-74ТК-200.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Президент США Джо Байден та віцепрезидентка Камала Гарріс не будуть присутні на першому саміті "Кримської платформи" — США на цій події представлятиме член кабінету, ім’я якого наразі не називають.

Українські правоохоронці викрили організаторів фінансової піраміди "B2B Jewelry" на нових фактах шахрайства.

Українська фехтувальниця Ольга Харлан каже, що її поразка в першій же сутичці на Олімпіаді в Токіо викликана психологічним тиском високих прогнозів і відсутністю змагальної практики.

Всесвітня агенція з тестування відсторонила від участі у змаганнях українську триатлоністку Юлію Єлістратову — вона не зможе змагатися на Олімпіаді у Токіо.

Посольство України в Іспанії підтримало українського футболіста Романа Зозулю, якому іспанські фанати вкотре закидають "нацизм".

За добу 25 липня в Україні зафіксували 213 нових випадків COVID-19 і 2 летальних випадки, госпіталізували 256 осіб, одужали 170 осіб. Також за минулу добу 49 057 людей вакцинували проти COVID-19.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування