Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 20 вересня: стрілянина в Пермі, продовження карантину

Понеділок, 20 вересня 2021, 21:00
Новини 20 вересня: стрілянина в Пермі, продовження карантину
ФОТО РИА НОВОСТИ

У російському виші студент влаштував стрілянину, Кабмін продовжив карантин і розширив способи перевірки COVID-безпечності — актуальні новини 20 вересня.

Про стрілянину в Пермі

Російський студент влаштував стрілянину в одному з корпусів Пермського державного університету — при затриманні стрілка поранили.

У результаті стрілянини, за уточненими даними, загинули 6 осіб, постраждали понад два десятки осіб.

Про карантин

Кабінет міністрів продовжив адаптивний карантин щонайменше до кінця року та спростив норми верифікації епідемічної безпечності працівників та відвідувачів закладів, за винятком освітніх.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

ТСК щодо справи "вагнерівців" заслухала колишнього начальника Головного управління розвідки Василя Бурбу, а через деякий час "без пояснення причин" оголосила перерву до вівторка.

98% українців госпіталізованих з тяжким перебігом чи з ускладненнями COVID-19 є невакцинованими.

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков розповів про чутки, що нардепам пропонують "по 50-100 тисяч" за підтримку "деяких відставок" у владі, і попросив антикорупційні органи перевірити цю інформацію.

РФ може перейти до реальних бойових дій на Півдні України в будь-який зручний для російського керівництва час — заявив командувач Об’єднаних сил Сергій Наєв.

Правоохоронці затримали 33-річного водія "Audi", який напідпитку хаотично кермував автівкою, а коли його зупинили, почав відстрілюватися від поліцейських.

За добу 19 вересня в Україні зафіксували 2 265 нових випадків COVID-19, госпіталізували 1 255 осіб, померли 44 хворих, одужали 565 осіб. Також за минулу добу вакцинували проти COVID-19 36 029 людей.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування