Новини 27 жовтня: смертельна ДТП в Харкові, нові "червоні" зони

Середа, 27 жовтня 2021, 21:42
Новини 27 жовтня: смертельна ДТП в Харкові, нові червоні зони
фото: суспільне

Поліція затримала 16-річного винуватця смертельної аварії у Харкові; ще 7 областей відправили у "червону" зону Covid-19, тепер їх 15 — актуальні новини 27 жовтня.

Про ДТП в Харкові

Поліція затримала 16-річного водія Інфініті, який ввечері 26 жовтня на швидкості більше ніж 100 км/год намагався перетнути перехрестя на червоне світло та зіткнувся з машиною Шевроле — йому загрожує до 8 років в’язниці. 

Внаслідок ДТП загинув 58-річний водій Шевроле, троє пасажирів Інфініті перебувають в реанімаційному відділенні лікарні. Батько 16-річного підлітка, якого звинувачують у скоєнні ДТП, заявив, що син не винен та його "хочуть зробити злочинцем".

Дочка загиблого водія Анастасія Носова у своєму Instagram попросила допомогти з пошуком гарного адвоката та свідків ДТП — на її прохання відгукнулася юридична компанія "Міллер".

Про "червоні" зони

З 30 жовтня ще 7 областей потрапляють у "червону" зону COVID-19 — Житомирська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Львівська, Хмельницька та Чернігівська області.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Forbes визнав Ілона Маска найбагатшою людиною в історії людства завдяки капіталізації Tesla, яка у понеділок перевищила 1 трильйон доларів.

Київська влада очікує, що столиця за показниками підпадатиме під "червону" зону уже у найближчі дні, після чого Державна комісія ТЕБ та НС може посилити карантин у місті.

Директор Національної антидопінгової організації України Іван Курліщук та його заступник Ярослав Кручек подали у відставку після звинувачень Всесвітньої антидопінгової агенції в маніпуляції з допінг-пробами.

Міністерство цифрової трансформації готує серію оновлень електронної системи охорони здоров'я, що дозволить зменшити кількість помилок, через які громадянам не вдається генерувати Covid-сертифікати на порталі "Дія".

Зеленський відповів на петицію Ігоря Кондратюка стосовно заборони концертів росіян на території України — президент зазначив, що в чинному законодавстві вже передбачено механізми для контролю та обмеження виступів виконавців-громадян РФ. 

За добу 26 жовтня в Україні зафіксували 22 574 нових випадки COVID-19 і 692 летальних випадки, госпіталізували 5 925 осіб, одужали 11 593 особи. Також за минулу добу вакцинували проти COVID-19 291 293 людини.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування