Новини 28 січня: медичні батальйони РФ, мільярдер Бренсон про Україну

П'ятниця, 28 січня 2022, 19:58
Новини 28 січня: медичні батальйони РФ, мільярдер Бренсон про Україну
ФОТО: МІНОБОРОНИ РФ

ЗМІ заявили, що Путін відправив медичні підрозділи на кордон з Україною; Бренсон закликав світових бізнесменів об'єднатися проти Росії — актуальні новини 28 січня.

Про війська РФ

За словами The Wall Street Journal, західні посадовці оборонних відомств впевнені, що Росія "завершила останні приготування до вторгнення в Україну", надіславши на кордон медичні підрозділи.

Реклама:

Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що на кордоні з Україною Росія розмістила близько 112 тисяч військових, а разом із морською та авіаційною компонентою — близько 130 тисяч, що на 20 тисяч більше, ніж було у грудні.

Також Зеленський під час зустрічі з іноземними журналістами закликав світових лідерів та засоби масової інформації не нагнітати паніку щодо війни з Росією, бо це шкодить економіці України.

Про заяву Бренсона

ВІДЕО ДНЯ

"Чорт забирай, що робить одна країна з танками біля кордонів іншої?" — мільярдер та засновник корпорації Virgin Group Річард Бренсон закликав лідерів бізнесу об'єднатися та відстояти суверенітет України в умовах агресії з боку РФ.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Сайт державної телерадіокомпанії Чорногорії RTCG опублікував новину про те, що українські військові нібито атакували сепаратистів так званої "ЛНР".

НАБУ викрило народного депутата фракції "Слуга народу" Сергія Кузьміних на хабарі — наразі відомо, що йдеться про відкати на медобладнанні.

Слідчі ДБР провели обшук у військовій частині Національної гвардії, де проходив службу підозрюваний у вбивстві співслужбовців на Південмаші Артемій Рябчук.

Керівник федеральної розвідки Німеччини Бруно Каль заявив, що Росія готова атакувати Україну, але остаточного рішення ще не прийнято.

У Києві в разі виникнення надзвичайних ситуацій чи воєнних дій можна буде використовувати понад 500 сховищ та 4 500 об’єктів подвійного призначення.

За добу 27 січня в Україні зафіксували 34 408 нових випадків COVID-19 і 144 летальні випадки, госпіталізували 3 342 особи, одужало 6 142 особи. Також за минулу добу вакцинували проти COVID-19 81 098 людей.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...