Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

США висміяли санкції РФ: вдячні за цю "нагороду", але у списку не той Байден

Середа, 16 березня 2022, 04:20
США висміяли санкції РФ: вдячні за цю нагороду, але у списку не той Байден
клінтон / псакі: фото: getty

Екскандидатка в президенти США Гілларі Клінтон та речниця Білого дому Джен Псакі поглузували з запроваджених Росією санкцій проти американських посадовців, зокрема президента Джо Байдена.

Джерело: Клінтон в Twitter, виступ Псакі

Деталі: Зокрема Клінтон відповіла у стилі промови під час вручення кінопремії "Оскар":  "Я хочу подякувати Російській академії за цю нагороду за заслуги перед жанром".

Реклама:

Зокрема Псакі зазначила,  що "президент Байден — молодший (повне ім’я президента США - Джозеф Робінетт Байден-молодший – Ред.), тому вони, можливо, наклали санкції на його батька, нехай він спочиває з миром. Ніхто з нас не планує туристичних поїздок до Росії. Ніхто з нас не має банківських рахунків, до яких ми не зможемо отримати доступ".

ВІДЕО ДНЯ

Що передувало: 15 березня РФ запровадила  санкції проти президента США Джо Байдена та низки американських посадовців у відповідь на санкції Заходу  через війну Росії проти України. 

У санкційному списку 13 американців. Окрім Джо Байдена та Гілларі Клінтон, у списку: держсекретар Ентоні Блікен, глава Пентагону Ллойд Остін, глава Об'єднаного комітету начальників штабів США Марк Міллі, радник президента з питань національної безпеки Джейк Салліван, директор ЦРУ Вільям Бернс, прессекретар Білого дому Джен Псакі, син президента Хантер Байден.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування