11 липня 2001

Архів

Новини
20:27
Віце-прем'єр став членом Аграрної партії
19:34
Влітку 2001 Ющенко став би президентом. Вибори до парламенту виграли б праві
19:16
Під коаліцію Ющенка підклали вибухівку
Зроблено ще один передвиборчий крок – який або підсилить гіпотетичну коаліцію Ющенка, або її поховає. Три Рухи – Удовенка, Костенка та Бойка – вирішили об'єднатися до 24 серпня в одну партію. Такі плани можуть зруйнувати поки не створену, але єдину більш-менш реальну "коаліцію Ющенка", що об'єднує НРУ, УНР, ПРП та КУН.
19:08
Кучма не збирається емігрувати до Америки. А шкода
Депутати отримують мільйони, в Америці вже 225 років існує президентська республіка, Головатий продовжує "лити бруд" на Україну доброю англійською мовою. Здається, все це викликає в Кучми заздрість.
18:07
Магнат з великими амбіціями
"Люди продовжують мене запитувати, чи буду я балотуватися на парламентських виборах. Мене це не цікавить. Я нічого не знаю про політику," - зазначає Ринат Ахметов.
16:52
Концепцію нацбезпеки України буде змінено
16:33
Башук йде на самогубство, щоб звинуватити в своїй смерті Кучму
16:10
Плющ і Тейлор обговорили перебіг слідства справи Гонгадзе
16:05
Створено ще один блок
15:59
CPJ вимагає покарати винних у вбивстві Александрова
14:17
Депутатську зраду прирівнюють до смерті
11 липня 2001 парламент знову успішно пройшов перший етап внесення змін до Конституції. Верховна Рада попередньо схвалила власну ініціативу – положення про дострокове припинення повноважень депутатів-зрадників.
13:17
Віктор Степанович Труфалдіно,
посол Росії в Україні та навпаки
Україні пощастило. Тепер можна закривати українське посольство в Білокам'яній. "Буду все робити, щоб захищати економічні інтереси Росії на Україні, - сказав Чорномирдін та додав. - І України в Росії".
12:09
"Чорноморнафтогаз" - ласощі для паливних піраній
Або подарунок для онука президента
У свій торішній день народження Микола Ільницький - голова правління "ДАТ Чорноморнафтогаз" отримав дуже цінний подарунок - самурайський меч від Анатолія Франчука - колишнього свата Кучми. Самурайський меч був сприйнятий, як цілком прозорий натяк на харакірі.
11:41
У вересні український інтернет почнуть легалізовувати
10:34
Віктор Ющенко - лідер журналістських антипатій
Колишній прем'єр Ющенко вперше був названий найбільш невдалим політиком місяця. Це стало відомо за підсумками опитування кількох десятків відомих українських журналістів.