20 червня 2001

Архів

Новини
21:45
Україна бачить своє майбутнє в зв'язках з Європою
Кучма планує восени відвідати самміт ООН з проблем дітей у Нью-Йорку, але про зустріч з Бушем нічого не повідомляється. А тим часом Литвин переконує Вашингтон в тому, що західна преса "міфологізувала" Ющенка.
21:18
МВФ назвав Україні свої макроекономічні умови
19:49
Опозиція реанімує наметову боротьбу
Комітет "Україна без Кучми" розбив у середу під аркою Дружби народів у Києві "наметово-інформаційний центр". Зараз, зі слів Юрія Луценка, там перебувають близько 20 осіб, а для його зведення використали ті ж намети, що взимку були встановлені на Хрещатику.
19:45
Тіло, яке було знайдене у Таращі, ще раз перевірять європейські експерти
Уповноважена з прав людини при Верховній Раді Ніна Карпачова повідомила, що на вимогу матері Георгія Гонгадзе буде здійснено ще одну незалежну європейську експертизу. Про це вона нібито домовилася з керівництвом міністерства охорони здоров'я України та керівниками головного і київського бюро судмедекспертизи.
18:49
Податкова адміністрація пропонує знизити основні податки, в тому числі і прибутковий з громадян
18:23
Чому перекривають вулиці, коли їде Кучма?
18:18
Кабінет Мороза відвідали непрохані гості
Тиждень тому, 13 червня, невідомий проник до робочого кабінету лідера Соціалістичної партії України Олександра Мороза у приміщенні Верховної Ради. У його оточенні вважають, що це була спроба отримати доступ до архівів електронної пошти голови СПУ і жорсткого диска комп'ютера.
17:47
Соціалісти хочуть відкликати керівника комісії по "справі Гонгадзе" Лавриновича
17:10
Обвинувачення пред'явлені 19 участникам подій 9 березня на Банковій
16:48
Україна і Росія переходять до спільного управління рейдами Севастополя
15:59
У кримських політиків – сонячний удар
Протистояння в кримському парламенті стає більш універсальним – крім політичної форми воно набуло фізичної. У середу депутати автономії звернулися до Кучми з проханням звільнити кримського прем'єра Куніцина, а заодно подряпалися і побилися.
13:05
Кінець "зими" у відносинах із Заходом?
Схоже, Америка остаточно змінила гнів на милість. США "будуть робити все можливе, щоб підтримати Кучму", сказали в держдепартаменті США Литвину. А у Києві "сигнали" Кучмі надсилав головуючий у ЄС, який запросив Україну до більш тісної співпраці з Євросоюзом на політичному рівні.
12:24
Прем'єр Швеції, що головує у ЄС, зустрівся з українською опозицією