21 грудня 2001

Архів

Публікації

Хочете напитися на Новий рік? Пийте шампанське!

Прямо на нас наcтупають свята. Вони будуть довгими, а тому, як каже один мій знайомий, "печінку залишайте вдома". Проте якщо ваша мета на свята глобальніша, ніж просто напитися та прокинутися 1 січня у компанії до біса незнайомих вам людей, тоді слід пам'ятати, що слід пити, а що ні.
Новини
19:27
У "Нашої України" не буде проблем з IQ
В останній день пленарних засідань ВРУ у приміщенні парламенту відбувся традиційний, шостий за рахунком шаховий турнір
18:44
Вибори в Харкові викликатимуть ностальгію за кампанією "Кучма-1999"
До складу громадської ради об`єднання увійшли директор ВАТ "Турбоатом" Анатолій Бугаєц, ректор національного університету Віль Бакіров, головний режисер Театру російської драми Олександр Барсегян, двократна олімпійська чемпіонка Сіднея Яна Клочкова і ще близько 30 відомих харків`ян, багато з яких свого часу активно підтримували Леоніда кампКучму в президентській анії 1999 року.
17:45
Хто такі у "Динамо" Суркіси?
Після деяких інтерв'ю гравців київського "Динамо" складається таке враження, що в "Динамо" брати Суркіси – це боги, які окрім того, що виплачують зарплату та будують інфраструктуру команди, вирішують долю футболіста. Це не черговий "наїзд" на Суркісів, а просто констатація факту.
17:43
Ющенко блокує відхід депутатів з майбутньої фракції "Наша Україна"
Всі особи, обрані за списком блоку "Наша Україна", беруть на себе зобов`язання входити до єдиної парламентської фракції
16:06
Хвороби мови молодої ТУНДРи
З трибуни злітали заклики оновити владу, перемогти політичну пасивність молоді, навчити її брати приклад зі старших. Прийнято рішення: популізм в передвиборних акціях "За ЄдУ" зведений до мінімуму. Молодь повинна діяти так: "почули думку ректора або директора - зробили свідомий вчинок". І адміністративний вплив не потрібен…
15:10
Кучма знову критикує "Нашу Україну" і ненавидить "Батьківщину"
"На місці США і я б так зробив. Якщо ми хочемо грати за міжнародними правилами, Україна не повинна бути виключенням", - заявив Кучма
14:58
Борг України всьому світу зменшився, а економіці присвоїли звання "Стабільна"
Міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor's присвоїло Україні довгострокові і короткострокові суверенні кредитні рейтинги у місцевій і іноземній валюті на рівні "В". Колишній рейтинг України агентства Standard & Poor's був на сходинку нижче - "CCC".
14:21
Плющ знає, що його водія і охоронника вбили
Причиною смерті водія і охоронника українського спікера Івана Плюща стала "речовина, яка була присутньою в алкогольних напоях".
14:14
Чи зіграють НХЛ-івці за збірну України в кваліфікації Олімпіади?
На початку лютого наступного року в американському Солт-Лейк Сіті стартує зимова Олімпіада, і хокейній збірній України, яка вперше пробилася у своїй історії на Олімпіаду, можливо, доведеться у кваліфікаційних матчах зіграти без своїх НХЛ-івців.
14:13
Ющенко винайшов нове визначення своїх відносин з Кучмою
Блок "Наша Україна" "не є провладною структурою", заявляє Ющенко
13:00
Бен Ладен втік з Тора-Бору ще до першого бомбардування печер
12:58
Американцям показали не все з відеозапису з бен Ладеном
12:51
В Україні діяли "ескадрони смерті"
Інформація про те, що у світі не роблять експертизи цифрових записів, не відповідає дійсності. Плівки майора Мельниченка не були підроблені. Про це вже є результати експертизи, а сам Мельниченко пройшов тест на детекторі брехні. Все це і багато чого іншого депутати та всі зацікавлені почули під час обговорення у парламенті звіту голови комісії з розслідування справи Гонгадзе.
11:30
США ВВОДЯТЬ ТОРГОВІ САНКЦІЇ ПРОТИ УКРАЇНИ
Президент США Джордж Буш розпорядився ввести обмеження на імпорт з України металу й іншої продукції обсягом $75 млн.
11:20
СДПУ(О) втрачає симпатиків. Новий розклад сил у парламенті
Фракцію СДПУ(О) залишили два депутати.
11:05
"Постривай коментувати - дезавуюють"
На злополучній зустрічі з регіональними журналістами йшлося, виявляється, не про причетність Ющенка до "касетного скандалу", а про непричетність до нього СДПУ(о). Громадяни України, які слухали запис згаданої зустрічі, стали жертвою масової аберації слуху.
10:02
Парламент хоче знати правду про торгівлю зброєю Марчуком і Деркачами
Останнім часом депутат Андрій Деркач оприлюднив у підконтрольних йому ЗМІ ряд статей про причетність Марчука до незаконного
10:00
Парламент шукає валютні рахунки Волкова, Бакая і Жеваго
Верховна Рада України у п'ятницю підтримала депутатський запит на і'мя генерального прокурора, керівників СБУ і Державну податкову адміністрацію з приводу відкриття валютних рахунків за межами України депутатами