23 жовтня 2000

Архів

Новини
21:01
Знову Лазаренко. Знову сенсація. Знову брехня
Українські адвокати екс-прем'єр-міністра України Павла Лазаренка спростовують інформацію про те, що американський суд на засіданні довів вину Лазаренка у відмитті $114 млн.
20:30
Кучма вказує США на слабку боротьбу з корупцією
Над безхмарним стратегічним партнерством України і США нависла одна, але темна хмара у вигляді українського екс-прем'єра Павла Лазаренка. Кучма не задоволений рівнем боротьби з корупцією, що продемонстрували сполучені штати на досвіді опального глави уряду України.
20:22
Коментарі з приводу рішення Конституційного суду
Конституційний Суд не керувався "політичними симпатіями" визнавши президентський законопроект конституційним, - вважає президент України Леонід Кучма.
19:23
Спростування за Медведчуком
Коли очі з вухами не товаришують
Віктор Медведчук – великий містифікатор, який вирішив перейняти політичний досвід у Бориса Єльцина. Той всі останні роки в активній політиці говорив залізним голосом одне, а діяв з різницею до навпаки.
18:15
Чому національні інтереси України обстоюють поляки, а не українці?
...Україна в черговий раз готова виявити надзвичайну гнучкість там, де варто було б залишатися впертими, обстоюючи власні національні пріоритети. Ми відверто "підставили" поляків, які виявили надзвичайну за сьогоднішніх умов послідовність, захищаючи не свої, а наші, українські інтереси.
18:07
Зленко проголошує Росію головним пріоритетом зовнішньої політики України
Коли міністром закордонних справ був призначений Анатолій Зленко, це передбачалося, але у понеділок новий глава зовнішньополітичного відомства це оголосив привселюдно.
17:41
Конституційний суд України та Венеціанська комісія - брати по розуму
При внесенні проекту змін основного закону, запропонованих президентом, думку КС проігнорували. А зауваження Конституційного суду, виявляється, співпадають з вимогами Венеціанської комісії.
16:38
Гонгадзе брав квитки у Москві?
"Ніхто з нас з цією справою не шуткує, робота ведеться дуже велика. Ніякого спаду в організації справі з розшуку Гонгадзе не існує", - запевнив журналістів у понеділок заступник міністра внутрішніх справ Микола Джига.
12:58
Гімнюки
Коли Сергій Міхалков і Гарольд Ель-Регістан внесли зміни до кінцевого варіанту гімну Радянського Союзу, хтось з письменників назвав їх "гімнюками". Міхалков на це не образився, а тільки сказав: "Гімнюки, не гімнюки, а співати будете стоячи!"(читайте мовою оригиналу)
12:37
Ціна усмішки Путіна
Усмішка російського президента виявилася оскалом: офіційна Москва не тільки не пішла на зустріч Україні, але і дала добро на будівництво газопроводу в обхід України.