23 листопада 2001

Архів

Публікації

Навіщо потрібна сукня для коктейлю?

Чого там приховувати - попереду Новий Рік. Але про саме свято і його святкування ми поговоримо потім, а зараз доречно пригадати про те, що ж буде перед цим. Точніше, всі ті численні вечірки, на яких вам неодмінно доведеться з'явитися.
Новини
20:56
ЕКС-ГЛАВА СБУ ДЕРКАЧ БАЛОТУВАТИМЕТЬСЯ ДО ПАРЛАМЕНТУ ЗА ОКРУГОМ ТІГІПКА
20:42
Суд над Жердицьким-Діденком триватиме до червня. Адвокати пропонують перенести справу в Україну
Всупереч очікуванням, процес у справі Жердицького – Діденка так і не вдасться завершити до кінця цього року. Не в останню чергу через складнощі із запрошенням свідків суд був змушений продовжити процес до червня.
20:29
Солдатам США дана повна свобода дій на території Афганістану
19:14
Можливо Плющ, а не Пустовойтенко очолить першу п'ятірку НДП
18:37
Один Рух замість трьох та тінь Деркача-молодшого
В суботу Рух Бойка почне приватизацію бренду "Народний Рух України". Закінчено її може бути вже у понеділок - тоді лідери "Руху за єдність" та партії "Центр" матимуть право підпису на угоді про створення передвиборчого блоку. Те, що партнера Руху напряму пов'язують з депутатом Андрієм Деркачем, зовсім не бентежить борців за збереження легендарної назви.
17:52
Мінпаливенерго буде "втілювати ідеї і програми" Партії регіонів, вірять в структурі Азарова
Призначення Віталія Гайдука міністром палива і енергетики із захватом сприйняли в Партії регіонів. Його робота на цій посаді "стане реальним кроком до втілення ідей і програми Партії регіонів в економічному і політичному житті нашої країни", заявив в п'ятницю керівник Центрального апарату партії Володимир Пехота.
17:47
Леся Гонгадзе звернулася до суду з скаргою на Потебенька
16:29
Про шкоду балакучості і про користь інтернету
Знаючи Генпрокуратуру і її уміння допитувати вищих посадових осіб, зрозуміло, що найстрашніше, на що може розраховувати Пустовойтенко - легкий переляк, викликаний спонтанною реакцією президента… Він і так не знає, як справитися зі своїми амбіціями. А тут ще такий удар по авторитету.
16:18
Переговори з талібами по здачі Кундуза були зірвані
16:18
Бен Ладен планує вбити Папу Римського
16:17
Сили Альянсу взяли у полон декілька сотень пакистанців, які воювали на боці талібів
16:16
Лідер "Талібана" втік у невідомому напрямі
15:13
Тимошенко подала позов на Кучму у Печерський районний суд
14:04
Комуністи будуть без Потебенька, але з Ткаченком
Питання про включення генпрокурора Михайла Потебенька до передвиборчого списку Компартії не розглядалося, заявив у п'ятницю лідер КПУ Петро Симоненко. В той же час лідер КПУ підтвердив можливість появи у рядах партії екс-спікера парламенту Олександра Ткаченка.
13:58
Кучмісти наступатимуть на Верховну Раду з чотирьох флангів
Вирішальним на виборах-2002 стане "індекс недемократичності". Виміряти його можна так: якщо "За єдину Україну" за списком оберуть 20 депутатів, а ще 100 – за мажоритарними округами, то індекс буде дорівнювати п'яти. Якщо Блок Ющенка візьме 40, а по мажоритарних 10 – то індекс дорівнюватиме 0,25.
13:53
Комуністи хочуть перевершити свій результат-1998. Вони висуватимуться "практично" у 225 округах
КПУ розраховує отримати на виборах до Верховної Ради вищий показник, ніж на попередніх, коли комуністи вибороли понад чверть мандатів, заявив лідер партії Петро Симоненко в інтерв'ю журналістам.
13:33
Кучма вирішив боротися з компроматом у мережі
Українська влада починає боротьбу за безпеку "національної складової глобальної інформаційної мережі Інтернет". Новий указ президента зачепить спочатку тих, хто зливає у мережу компромат, потім підуть хакери і порнодіячі. Це викликало безліч пересудів в українських ЗМІ. Та й сам Кучма підлив масла у вогонь, назвавши Інтернет "кілером" за те, що у ньому багато "бруду".
13:19
Що зв'язує Марчука і СДПУ(О)?
З'їзд партії може розглянути питання про можливе включення у виборчий партійний список розділу Ради національної безпеки і оборони Євгена Марчука.
12:28
"Єдність" Омельченка поки не формує партійних списків
"Ніхто не дивується, що десятки відомих людей в Україні і високі посади мають, і партії очолюють, і благодійними фондами керують. І всім можна. То чому ж така негативна реакція на те, що Київський міський голова може очолити одну з політичних партій?" - сказав Омельченко.
11:57
Що робитиме Кучма після 2004 року?
Президент погрозив тим політикам, хто спить і бачить себе на місці його наступника. "Не радив би комусь раніше строку вискакувати", - заявив Кучма з цього приводу і підкреслив: "В мене ще рівно три роки".
11:43
Фельдман вже у дорозі з Києва до зали суду
11:33
Пустовойтенка допитають. Так хоче Кучма
Президент Кучма упевнений, що міністр транспорту, лідер Народно-демократичної партії Валерій Пустовойтенко буде допитаний прокуратурою у зв'язку із заявою про наявність у нього матеріалів про нові подробиці вбивства Георгія Гонгадзе, які він оповістить тільки після парламентських виборів.
11:16
Кучма дав "добро" на лідерство Литвина в ТУНДРі
Президент Кучма підтримує ідею лідерства у виборчому блоці "За єдину Україну!" глави його адміністрації Володимира Литвина. Про це Кучма заявив в інтерв'ю журналістам в місті Остенів Рівненської області, де глава держави знаходиться з робочою поїздкою.
10:04
Медведчук: "У мене навіть думок не було стати наступником президента"
"Ви хочете стати наступником Кучми? - Ні. У мене навіть таких думок не було...- Ви слухали плівки Мельниченка? - Я читав роздруки в "Українській правді". Якщо це дійсно було сказане… Ми виходимо умовно: припустимо, це могло бути. Звичайно, мені неприємно було б, якби реально це було сказане. Але в реальність цих слів я не вірю. (пауза) Хочеться не вірити..."