Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через негоду в Україні скасовані автобусні рейси

Субота, 9 січня 2010, 09:18
В Україні через складні погодні умови за останню добу закрито 275 автобусних рейсів на 118 автобусних маршрутах.

Про це повідомляє прес-служба Мінтрансу.

За інформацією ДП "Київпассервіс" через погодні умови не було здійснено 28 рейсів на 22 автобусних маршрутах.

Також скасовано низку рейсів на автобусних маршрутах в наступних областях: Житомирська область - 85 рейсів, Луганська область - 12 рейсів, Сумська область - 1 рейс, Чернігівська область - 149 рейсів.

У повідомленні наголошується, що автовокзали та автостанції працюють у звичайному режимі.

Крім того, посилаючись на інформацію Укравтодору, у міністерстві повідомили, що проїзд на автомобільних дорогах державного та місцевого значення забезпечено.

Покриття на автодорогах державного значення в більшості областей - мокре. На автодорозі державного значення в Чернігівській області снігова каша. Проїзд забезпечений, наголосили у відомстві.

Автодороги місцевого значення в більшості областей - засніжені, в Луганській та Запорізькій областях місцями ожеледиця.

Лише в південних та центральних областях, а також в Чернівецькій, Закарпатській, Харківській та Житомирській областях стан покриття доріг мокрий. Проїзд забезпечений.

Також Мінтранс повідомляє, що через відсутність електроенергії у Черкаській області без зв'язку залишаються 6 населених пунктів, не працюють 4 сільських АТС ВАТ "Укртелеком". Вживаються заходи по відновленню зв'язку у цих населених пунктах.

Крім того, у повідомленні підкреслюється, що аеропорти України, зокрема, міжнародний аеропорт "Бориспіль", працюють у штатному режимі.

Морські торговельні порти північно-західної частини Чорного моря (порт Білгород-Дністровський, порт Одеса) через туман працюють з обмеженнями, зазначили у міністерстві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: