Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонали: нові правила гри вже надрукували

Четвер, 4 лютого 2010, 19:11
Партія регіонів заявляє про завершення друку газети "Голос України" з текстом змін до закону про вибори президента.

Про це заявив регіонал Владислав Лук'янов, повідомляють Українські новини.

"На руках у мене номер з надрукованим зміненим законом про вибори президента", - сказав парламентар.

За його словами, отримавши інформацію про спроби депутатів від БЮТ зірвати публікацію відповідного номера, регіонали поїхали до друкарні видання, яка знаходиться в Києві на вулиці Марка Вовчка.

Лук'янов зазначив, що представники БЮТ, не знаючи точної адреси тієї топографії, де друкується газета, поїхали в район столичної станції метро "Шулявська" і намагалися потрапити в компанію "Преса України".

"Таким чином, у них не вийшло зірвати вихід газети", - додав депутат.

Лук'янов уточнив, що наклад надрукованої газети вже завантажений в автомобілі, які доставлять її в місця розповсюдження преси. За його словами, газета надійде у продаж 5 лютого.

У свою чергу перший заступник глави фракції БЮТ Андрій Кожем'якін заявив, що "жодного представника БЮТ у редакції газет "Голос України" або друкарні, де вона друкується, немає".

БЮТівець зазначив, що Партія регіонів свідомо поширює неправдиву інформацію і робить відверто провокаційні заяви.

"Це робиться для того, щоб дестабілізувати ситуацію в суспільстві і підвищити напругу серед населення", - зазначив він, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Регіонали" намагаються відвернути увагу громадськості від масштабних фальсифікаціях, які активно готує штаб Януковича у другому турі виборів", - вважає Кожем'якін.

"Саме тому Партія регіонів приймає антиконституційні закони, звозить людей до Києва, захоплює площі у столиці, чинить великий тиск на членів виборчих комісій від кандидата Тимошенко", - заявив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування