Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не подобаються молоді чоловіки у "Зіллі" і "Бреге"

Субота, 9 жовтня 2010, 15:18

Юлія Тимошенко засуджує вождистський підхід при виборі лідерів нації.

Про це вона заявила в інтерв'ю "Дзеркалу тижня".

"Останнім часом у душах виборців і обраних оселилася тверда переконаність, що достатньо знайти гасло чи обличчя, і проблему вирішено. Вихід набагато складніший, але він є. Це - важка спільна фахова робота суспільства і політиків", - заявила вона.

"У чому була помилка українського суспільства в останні 20 років? Народ намагався щоразу розв'язати всі проблеми, обравши не правильну модель побудови країни, а керманича, іншими словами, - обличчя", - додала Тимошенко.

Лідер БЮТ обурилась, що нині країні знову нав'язується "концепція облич".

"Тільки тепер нових, третіх, молодих, свіжих. Вони інші, тому що носять не "Бріоні", а "Зіллі", не "Вашерон Константин", а "Бреге". Біля них збираються голодні й ефективні нові політичні хакери на кшталт Фірташа і Льовочкіна, які заради наживи готові знову й знову зламувати державні системи, користуючись довірою людей до нового вождя", - заявила вона.

Тимошенко закликала більше ніколи не робити ставку на керманичів, месій, псевдосильних лідерів, незалежно від того, "наскільки в них привабливі форма носа, вух, колір очей чи зачіска, бо це шлях у нікуди..."

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: